Г-жа Юлия Ненова - Директор на НУМСИ "Панчо Владигеров" - гр.Бургас

Разгледах Ви страницата и много ми хареса. Имате много възможности, като дейност и услуги. Предлагате наистина разнообразни възможности за всички вкусове, нужди и предпочитания. Направи ми впечатление вноса на пиана и рояли – много е квалитетен! Задоволявате нужди от първа необходимост до висок професионализъм. Желая Ви успех! Юлия Ненова – Директор на НУМСИ - Национално училище за Музикално и Сценично изкуство „ Проф. Панчо Владигеров” – гр.Бургас 30.10.2008г.

Д-р Любомир Лагеман

Изказвам голяма си благодарност на екипа на музикален магазин Мелодия и особено на г-жа Якимова за голямата отзивчивост , точност и професионализъм при изпълнение на моята поръчка . Тя бе дадена от мен от чужбина , където живея от 30 години за жилището ми в родния Бургас . Пиaното, което получих - марка Zimmermann има пълно съотвествие между цена и качество . Начинът на работа на музикалния салон , както и оборудването му напълно отговаря на западните европейски стандарти . Гордея се , че и в отечеството имаме такива достижения! С почит Д-р Любомир Лагеман

Г-н Димитър Чиповски - Гранд хотел "Приморец" - гр.Бургас

За нас беше удоволствие да работим заедно и ще препоръчваме винаги услугите Ви с готовност. Благодаря за отзивчивостта, коректното отношение и търговския нюх! Високо оценяваме точното спазване на всички уговорени срокове и условия! Весели Празници и успешна следваща Година! Г-н Димитър Чиповски - Маркетинг и продажби - Гранд хотел ПРИМОРЕЦ - гр.Бургас. 20.12.2011г.

Г-жа Фани Куцарова - пианист и педагог, преподавател по пиано

С пиано салон „Мелодия” ни свързва дългогодишно сътрудничество. Винаги насочвам учениците си към тях, защото са единствените, които осигуряват качествени инструменти напълно съобразени с изискванията на клиента. Като допълнение получават прекрасно отношение и коректност. Желая от сърце още много успехи и благодаря, че Ви има. Фани Куцарова Пианист и педагог http://www.fannykoutzarova.com

Г-н Красимир Бюндер

Доволен съм много! Коректно бях обслужен, добри цени! Радваме се на много хубаво пиано с богат звук. Доволен съм, че открих в България, фирма, която да се отнася сериозно към бизнеса си и към клиентите си. Красимир Бюндер - 23.12.2009г.

Г-н Милен Джуров - студент в НМА "Панчо Владигеров"

Пиано салон ''Мелодия" не беше първият магазин, в който влязох когато имах нужда от пиано, но беше първият с безукорно обслужване. Посрещна ме прекрасен консултант и ме насочи към най-подходящия за мен инструмент. Не съм имал никакви проблеми с доставката и с акордирането. В бъдеще ще насочвам всички, които търсят такъв тип услуги, към тях, като знам, че ще останат напълно доволни. Освен това най-искрено желая на всички да могат да чуят музиката, която слушах там. 11.11.2010г.

Национална музикална академия "Проф.Панчо Владигеров" - гр. София

Наши клиенти.

Национален дворец на културата - НДК

Наши клиенти.

Посолство на Китайската Народна Република в България

Наши клиенти.

1baiser.com